Workshops bij jou thuis / in eigen kring

Behoefte of noodzaak?

We kennen het allemaal. Vrienden, kennissen volgen allerlei cursussen en workshops of ondergaan een consult/behandeling bij een Coach / Trainer / Medium / Paragnost. Om eerlijk te zijn heb je ook behoefte aan het volgen van een cursus / workshop of een consult om werkelijk je probleemgebieden aan te pakken of meer kennis op te doen, zodat je dit zelfstandig kunt oppakken en aangaan, al dan niet met wat hulp op de achtergrond.

Nu kun je de workshops ook bij jou thuis volgen, binnen je eigen groep / vriendenkring en voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor de prijs van een consult / behandeling van 45 minuten volg je een workshop, krijg je maximaal 1 uur gratis nazorg in de 2 weken na de gevolgde workshop en mocht het dan nog nodig zijn, krijg je tegen gereduceerd tarief een behandeling/consult.

 

[testimonial_view id=2]

 

Keuze heb je onder ander uit:

  • Workshop Meditatie als Hulpmiddel 1
  • Workshop Meditatie als Hulpmiddel 2
  • Workshop Energetische Balans
  • Workshop Energetische Reiniging
  • Workshop Kristal Energie
  • Workshop Healing
  • Workshop Affirmaties
  • Workshop Innerlijke Afstemming (voorkeur als eerste te volgen)
  • Workshops Innerlijke Ontwikkeling, verschillende onderwerpen
  • Workshop Zijn

Op verzoek kunnen ook workshops samengesteld worden, naar de praktische en persoonlijke behoefte van wat nodig is. Ik luister in stilte op alle benodigde vlakken en zal op die basis de verschillende onderwerpen behandelen.

Tijdens het schrijven van dit stuk heb ik heb bijvoorbeeld ook al een verzoek gehad om een workshop specifiek gericht op loslaten /onthechten te geven, waaraan ik graag voldoe.

 

Wanneer kunnen we die workshop volgen?

Bij voorkeur geef ik de workshops in hele dagen van 09.30 tot rond 17.00/17.30 uur.  Welke dagen? Dat kun je met mij afstemmen, dus ook als het langer mag duren. Kijk in de agenda, daar staan vrije data, waardoor je al een indicatie hebt.

 

Leer voelen wat werkt en niet werkt

De basis van zelfoplossend vermogen en ontwikkeling ligt in de training die je volgt, maar ook praktisch weet toe te passen. Tijdens de workshops krijg je ruim de tijd om te voelen / ervaren wat werkt of niet werkt, waar je tegen aan loopt in het leven en kun je daar je vragen ook over stellen. Wees wel bereid om een wedervraag te beantwoorden en je angst / pijnpunten onder ogen te zien, omdat het leven van jou vraagt om goed in het moment te blijven luisteren naar wat er op dat moment nodig is.

Professionele begeleiding is altijd aanwezig om je daar te helpen waar het werkelijk nodig is, soms met een inzicht / wedervraag / opmerking en altijd dat wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Oh ja, voor de prijs hoef je het niet laten.

Dat had ik inderdaad gezegd. De prijs per persoon varieert van € 55,00 tot € 60,00 voor een hele dag van 09:30 tot plus minus 17:00 uur. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de reisafstand en of er een combinatie met ander werk in de buurt gemaakt kan worden. De kosten worden op die manier gedeeld. Het basisbedrag is in principe € 55,-. Moet ik er meer dan 100 km enkele reis voor rijden, dan is het bedrag iets hoger.

Minimum aantal deelnemers ligt op 6 tot maximaal 10 personen.

Tel uit jouw voordeel!

Als je een workshop in een ruimte die ik huur volgt, dan is die al snel € 75,00 per persoon. Dat scheelt al € 25,- minimaal. En standaard krijg je dan ook 1 uur gratis nazorg in de 2 weken na de workshop. Dat scheelt in ieder geval  € 75,-  en je leert meteen anders te denken, voelen en aan te gaan. Je bent dan al een stuk onafhankelijker van een coach / medium / paragnost etc., omdat ik ook graag zie dat jij jezelf kunt helpen.

[testimonial_view id=1] Lijkt het je wat?

Neem dan gerust contact met mij op, door op deze zin te klikken of naar de contactpagina te gaan.

Comments are closed