Workshop Innerlijke Afstemming

Zoals ik in de vooraankondiging al aangaf tref ik steeds meer mensen om mij heen, maar ook mijn klanten die komen, dat het nogal stormachtig is wat er in en om hun heen gebeurt.
Alles wat er gebeurt, komt nogal stevig/heftig binnen, net alsof je het dan niet lijkt aan te kunnen. Dit vraagt nogal veel van je als je hooggevoelig bent. Zoveel prikkels en gevoelens die op je af komen. Soms zijn dat meer fysieke, geestelijke en/of emotionele stukken, maar vooral de veelheid, de snelheid en de combinatie waarmee dit komt. Hoe kun je, in zo’n warboel, helderheid hebben of je hoofd boven water houden in zo’n kolkende massa.

 

De oplossing is hier!

aan-en-uit-knop-300x199

Het is een soort continu proces, wat is en blijft lopen, totdat je steeds meer en beter met de prikkels om kunt gaan. Het is niet te doen met een aan- en uitknopje, zoals het uitkomt, want dan leer je er niet mee omgaan. Het leven past zich namelijk niet aan jou aan, dus het leven vraagt iets van jou en wel wat je anders zou kunnen gaan doen, dan je tot nu toe deed. En ik ga je in dat proces helpen, trainen en waar nodig begeleiden / coachen om meer vanuit je rust te gaan handelen en in je rust en eigen ruimte te kunnen zijn. Dus zet het knopje van uit naar AAN, om je eigen Innerlijke Kracht te activeren.

 

Heb ik je aandacht nog?

Hoe je daar mee om kunt gaan en welke handvaten je kunt gebruiken? Die leer ik je in deze Workshop van 1 dag, om je af te stemmen op je Innerlijke Gevoelsleven.

 

Wat je mag en kunt verwachten:

old life new life

 • Je kunt na deze dag al makkelijker en meer bij jezelf thuiskomen.

 • Je hebt praktische handvatten en training gekregen om zelfstandig te kunnen gebruiken.

 • Je bent bewuster in Wie je bent en waar je voor staat?

 • Je bent bewuster in het Hier en Nu aanwezig en kunt dit persoonlijk steed verder uitbouwen / onderhouden.

 • Door bewuster in het Hier en Nu te zijn/keren, kun jij het herstel tot rust in jezelf terugbrengen.

 • Je bent bewuster van wat binnen in en buiten jouw gevoelsleven gebeurt en legt de nadruk meer vanuit je innerlijk gevoelsleven, wat voorheen vooral vanuit je persoonlijk gevoelsleven lag.

 • Je bent bewuster op welk vlak je vastloopt of waar je tegenaan loopt.

 • Je bent bewuster van jouw verantwoordelijkheid en eigen aandeel in de wereld.

 • Je bent bewuster van jouw oplossend vermogen en kijkt bewuster naar de mogelijkheden.

 • Bewuster betekend ook sensitiever in de waarneming van beelden, geuren, geluiden, gevoelens, waardoor je helderder alles kunt laten zijn voor wat het is.

 

En dan de praktische kant van de zaak:

Wanneer Zaterdag 21 juni 2014
Tijd zaal open vanaf 09:30 uur
start 09:45 uur tot ongeveer 16:30 uur
Waar Multi Functioneel Centrum De Schulenburg, Overstek 1, 3471 EJ Kamerik
Prijs € 75,00
Lunch Lunchpakketje zelf meebrengen
Drinken zit in de prijs, dus incl. koffie / thee

 

Als BONUS:

 • Kun je tot 2 weken na de workshop maximaal 1 uur telefonische/skype gratis ondersteuning ontvangen. Je hebt dus een Backup-lijntje voor als je in de eerste weken nog wat mocht vastlopen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met mij opnemen.

 • Om je nog beter te ondersteunen in jouw persoonlijke proces, krijg je het eerstvolgende persoonlijk consult voor € 90,- maximale duur 2,5 uur (excl. voorrijkosten) tijdens de zomermaanden juli en augustus. Een sessie van 2,5 uur heeft een waarde van € 187,50 en je betaald dus maar 48% van dat bedrag. Die 52% geef ik je, omdat ik graag wil dat jij je stappen blijft maken en om door te zetten ongeacht de moeilijkheden, zomermaanden of welk uitstelgedrag je ook hebt. Ik geef het je ook, omdat ik weet dat wat ik je geef, onnoemelijk meer waarde teruggeeft, waar je eigenwaarde de meest belangrijke van is.

 

[dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”660px” height=”” background_color=”#f8f526″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Ja, ik wil heel graag deelnemen en schrijf me in voor de Workshop Innerlijke Afstemming!!![/dropshadowbox]

 

 

[testimonial_view id=4]