Workshop Innerlijke Afstemming

Zoals ik in de vooraankondiging al aangaf tref ik steeds meer mensen om mij heen, maar ook mijn klanten die komen, dat het nogal stormachtig is wat er in en om hun heen gebeurt.
Alles wat er gebeurt, komt nogal stevig/heftig binnen, net alsof je het dan niet lijkt aan te kunnen. Dit vraagt nogal veel van je als je hooggevoelig bent. Zoveel prikkels en gevoelens die op je af komen. Soms zijn dat meer fysieke, geestelijke en/of emotionele stukken, maar vooral de veelheid, de snelheid en de combinatie waarmee dit komt. Hoe kun je, in zo’n warboel, helderheid hebben of je hoofd boven water houden in zo’n kolkende massa.

 

De oplossing is hier!

aan-en-uit-knop-300x199

Het is een soort continu proces, wat is en blijft lopen, totdat je steeds meer en beter met de prikkels om kunt gaan. Het is niet te doen met een aan- en uitknopje, zoals het uitkomt, want dan leer je er niet mee omgaan. Het leven past zich namelijk niet aan jou aan, dus het leven vraagt iets van jou en wel wat je anders zou kunnen gaan doen, dan je tot nu toe deed. En ik ga je in dat proces helpen, trainen en waar nodig begeleiden / coachen om meer vanuit je rust te gaan handelen en in je rust en eigen ruimte te kunnen zijn. Dus zet het knopje van uit naar AAN, om je eigen Innerlijke Kracht te activeren.

 

Heb ik je aandacht nog?

Hoe je daar mee om kunt gaan en welke handvaten je kunt gebruiken? Die leer ik je in deze Workshop van 1 dag, om je af te stemmen op je Innerlijke Gevoelsleven.

 

Wat je mag en kunt verwachten:

old life new life

 • Je kunt na deze dag al makkelijker en meer bij jezelf thuiskomen.

 • Je hebt praktische handvatten en training gekregen om zelfstandig te kunnen gebruiken.

 • Je bent bewuster in Wie je bent en waar je voor staat?

 • Je bent bewuster in het Hier en Nu aanwezig en kunt dit persoonlijk steed verder uitbouwen / onderhouden.

 • Door bewuster in het Hier en Nu te zijn/keren, kun jij het herstel tot rust in jezelf terugbrengen.

 • Je bent bewuster van wat binnen in en buiten jouw gevoelsleven gebeurt en legt de nadruk meer vanuit je innerlijk gevoelsleven, wat voorheen vooral vanuit je persoonlijk gevoelsleven lag.

 • Je bent bewuster op welk vlak je vastloopt of waar je tegenaan loopt.

 • Je bent bewuster van jouw verantwoordelijkheid en eigen aandeel in de wereld.

 • Je bent bewuster van jouw oplossend vermogen en kijkt bewuster naar de mogelijkheden.

 • Bewuster betekend ook sensitiever in de waarneming van beelden, geuren, geluiden, gevoelens, waardoor je helderder alles kunt laten zijn voor wat het is.

 

En dan de praktische kant van de zaak:

Wanneer Zaterdag 21 juni 2014
Tijd zaal open vanaf 09:30 uur
start 09:45 uur tot ongeveer 16:30 uur
Waar Multi Functioneel Centrum De Schulenburg, Overstek 1, 3471 EJ Kamerik
Prijs € 75,00
Lunch Lunchpakketje zelf meebrengen
Drinken zit in de prijs, dus incl. koffie / thee

 

Als BONUS:

 • Kun je tot 2 weken na de workshop maximaal 1 uur telefonische/skype gratis ondersteuning ontvangen. Je hebt dus een Backup-lijntje voor als je in de eerste weken nog wat mocht vastlopen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met mij opnemen.

 • Om je nog beter te ondersteunen in jouw persoonlijke proces, krijg je het eerstvolgende persoonlijk consult voor € 90,- maximale duur 2,5 uur (excl. voorrijkosten) tijdens de zomermaanden juli en augustus. Een sessie van 2,5 uur heeft een waarde van € 187,50 en je betaald dus maar 48% van dat bedrag. Die 52% geef ik je, omdat ik graag wil dat jij je stappen blijft maken en om door te zetten ongeacht de moeilijkheden, zomermaanden of welk uitstelgedrag je ook hebt. Ik geef het je ook, omdat ik weet dat wat ik je geef, onnoemelijk meer waarde teruggeeft, waar je eigenwaarde de meest belangrijke van is.

 

Ja, ik wil heel graag deelnemen en schrijf me in voor de Workshop Innerlijke Afstemming!!!

 

 

Innerlijke afstemming

De workshop innerlijke afstemming van 29-08-2014 is mij bijzonder goed bevallen. Ik was er nog niet helemaal en had nog wat vragen en heb ik Wim voor gebeld en ben ik bijzonder goed begeleid. Een afspraak maken met Wim om zo’n workshop bij te wonen is zeker een aanrader om dichter bij jezelf te komen.

René van Vliet

Ik kom sneller tot mijzelf

Na twee weken merk ik veel verschil met de tijd vóór de workshop. Het moet idd wel goed bijgehouden worden, dus vaker neem ik de tijd voor mezelf, al is het soms nog net niet genoeg. Wel merk ik dat ik situaties beter ga overzien, dus minder verstrikkingen in mijn emoties, wat fijn is voor mij zowel als voor mijn gezin. Het allergrootste verschil vind ik dat er ‘bakken met licht doorkomen’ sindsdien, waardoor ik véél eerder weer ‘tot mezelf kom’/ mezelf tot de orde kan roepen, waardoor de donkerte véél minder grip heeft,en dat vind ik nog wel de grootste weldaad voor mijn Ziel en mijn ‘mens zijn’. Als er een herhaling komt, count me inn! Knuf Eef.

Eef van der Zanden

De workshop Innerlijke Afstemming bij mij thuis

Erg leuk vond ik het dat ik wat vrienden kennis kon laten maken met Wim en zijn werkwijze. Het werd een gezellige , leerzame & zeker weten hele waardevolle dag , met een lach en een traan en veel warmte voor elkaar. Een terrasje is leuk, een dagje shoppen is leuk, maar een dagje Workshop levert iets blijvends op! Niet twijfelen, gewoon doen! Wim, bedankt !

Anke Korsten
Massagepraktijk Xenia

Beter bij mijzelf blijven

Ik wilde je graag laten weten dat ik steeds meer dingen doe, die ik vanuit mijzelf wil doen. Ik neem niet meer teveel van een ander op mijn schouders, wat eigenlijk al niet van mij was. Voorheen als ik ergens was en ik teveel bij me binnen liet komen, begon ik te boeren, om de lading die het had af te reageren, en dat is zo goed als over. Die workshop Innerlijke Afstemming heeft daar echt heel erg aan bijgedragen.

Daarnaast ben ik weer lange autoritten aan het maken, ben dan minder moe dan voorheen en ook weer sneller opgeladen, dus dat is een enorme winst voor mij. Ik voel duidelijker aan als ik mijn rust moet nemen, dan neem ik ook mijn rust. En een belangrijke is dat ik steeds minder Cortison gebruik, maar eigenlijk ondanks dat, niet extra hoef in te nemen bij extra inspanning. Waar ik voorheen extra Cortison innam, ben ik op jouw verzoek gaan luisteren naar mijn gevoel en eerst een Dextro (druivesuiker) te gebruiken als het lijkt dat ik extra Cortison nodig heb. Dat werkt enorm goed, want eigenlijk hoef ik nooit extra Cortison te nemen.

Dus wat dat betreft kan ik meer helder nadenken, beter bij mijzelf blijven en is er minder vertroebeling in mijn gedachten. Deze positieve dingen wilde ik met je delen.

Tinie Ravensbergen

Lifechanging

Fijne workshop gehad Wim! Bijzonder, lifechanging. Mijn perceptie zal nooit meer hetzelfde zijn, evenals mijn gevoel verstoken te zijn van mijzelf, of niet de moeite waard te zijn…Heel veel liefs, en héél veel dank. Je bent een eigenwijze kneiter, maar Innerlijk vooral een mooi mens! X

Eef van der Zanden