Werkwijze

De werkwijze en gang van zaken, zoals ik die hanteer:

Je heb op deze website informatie kunnen lezen, zien en horen die je geïnteresseerd heeft gemaakt met een gevoel of het wellicht ook iets voor jou zou kunnen zijn om met je Hooggevoeligheid (mag ok ADHD, burn-out etc. zijn) aan de slag te gaan. In dat geval neem je contact met mij op via het contactformulier. Je mag het invullen en opsturen, zodat ik contact met jou kan opnemen, maar misschien is het voor jou veel handiger om me eerst even op te bellen.

pijl naar beneden

Intake gesprek en Kennismaking Sessie

Afspraken-300x266Het Intake gesprek en Kennismaking Sessie is één afspraak en duurt ongeveer een uur, waarin ik verdere vragen kan stellen om te zien wat jouw persoonlijke doelen zijn. Tegelijkertijd kun je ervaren hoe ik te werk ga en of dat een plezierige manier is, die bij jou past of die jij heel hard nodig hebt. Maar ook kijk ik of jij bereidt bent om je volledig in te zetten voor hetgeen waar ik jou bij ga helpen.

In tegenstelling tot de Persoonlijke Sessies (eenmalig of in de trajecten) volgt er geen Skype Coaching gesprek.

De waarde van dit gesprek is 150,- en jij krijgt dit GRATIS.

Aan het einde van het gesprek zal ik aangeven wat mijn bevindingen zijn en een indicatie geven wat ik voel dat er voor jou nodig zou zijn. Vervolgens laat je dat kort op je inwerken en zal ik jou de vraag gaan stellen of je verder wilt gaan met een enkele Persoonlijke Sessie of een Traject. Je kunt dan nog een aantal vragen gaan stellen, voor zover een aantal zaken niet duidelijk zijn en maak je een keuze waar jij voor wilt gaan. Voor trajecten is een betalingsregeling mogelijk, zie onder tarieven.

pijl naar beneden

Persoonlijke Sessie incl. een Skype Coaching Sessie 2 weken later

Aan de hand van het Intake gesprek en Kennismaking Sessie, gaan we doelen stellen die jij wilt gaan bereiken. Deze dienen wel reëel te zijn, wat ik ook zal aangeven als dat niet het geval zou zijn. Het kan zijn dat we dat al vrij snel helder hebben, waardoor we er inhoudelijk mee aan de slag zullen gaan. De duur van zo’n Persoonlijke Sessie is ongeveer 2,5 uur. Het kan zijn dat het de ene keer langer duurt en misschien een andere keer weer korter. De prijs daarvoor staat vast, waar geen extra kosten bij komen, omdat er meer tijd is besteed. Het enige waar wel extra voor betaald moet worden is in de vorm van voorrijkosten, als ik naar jou toe moet komen.

Twee weken daarna hebben we dan een Skype Coaching Sessie als vervolg op de Persoonlijke Sessie, waarin we verder gaan waar we zijn gebleven. Het kan zijn dat je misschien wat huiswerk/een opdracht hebt gekregen, die we dan ook zullen bespreken. Deze sessie dient ook als stok achter de deur, om je werkelijk in te zetten voor jou eigen gevoel en welzijn. Velen hebben al ervaren dat het fijn is als je toch wat vragen kunt stellen over dingen die voor jou onduidelijk zijn of je moeilijk vindt om toe te passen. De ervaring leert, dat je daar niet mee aan de slag gaat als je er niet per se er mee aan de slag hoeft.

pijl naar beneden

Wat kan je van mij en de sessies verwachten?

Van mij mag je verwachten dat ik je coach en train om zoveel mogelijk zelfstandig je leven op rit te brengen. Ik wil jou in je kracht zetten, zodat je daar zelf gebruik van kunt maken. Mijn doel is om zoveel mogelijk spiritueel hooggevoeligen als sterk onafhankelijk en meervoudig ontwikkelde mensen neer te zetten, die volledig op zichzelf kunnen vertrouwen om dat te doen wat ze moeten doen, of dit alleen of samen is met gelijkgestemden.

Ik werk met je hele wezen en zijn, luisterend naar jouw innerlijk gevoel en wat daarbij nodig is om jezelf zichtbaar neer te zetten, zodat jij jezelf helemaal gaat zien zoals je bent, maar ook dat jij door anderen meer gezien gaat worden. Tegelijkertijd begeleid ik je in het emotioneel volwassen worden tot aan het innerlijk leiderschap in de meest brede vorm die je maar kunt bedenken.

pijl naar beneden

Wat is het tarief?

Het tarief voor een enkel Persoonlijke Sessie incl. een Skype Coaching Sessie 2 weken later is € 300,-. Dat betaal je eenmaal, waarvoor je 2 sessies krijgt.

pijl naar beneden

Waarom hanteer ik geen uurtarief?

Simpele reden, ik weet dat ik gemiddeld 2,5 tot soms 3 uur besteed aan een sessie. In deze sessie wil ik geen afbreuk doen aan waar wij mee bezig zijn. Je zit daar met een reden en die rust en tijd heb jij nodig om werkelijk geholpen te worden en niet na een uur al weer buiten te staan in afwachting tot de volgende afspraak. Het gevolg zou zijn dat er een onnodig lange doorlooptijd is op jouw groei en ontwikkeling en ik wil jou daar niet te kort in doen. Doordat het een vast sessie tarief is, weet je waar je aan toe bent en hoef je niet op de tijd te letten. Voor mij is het ook makkelijker, zodat ik niet iedere keer op de 10 of 15 minuten exact hoef te berekenen wat dan het tarief zal zijn.

pijl naar beneden

Trajecten

TrajectEr is een keuze uit trajecten van 3x of 5x Persoonlijke Sessies incl. een Skype Coaching Sessie na 2 weken. Dat betekend bij een traject van 3x, je 3 Persoonlijke Sessies en 3 Skype Coaching Sessies krijgt gedurende maximaal 90 dagen etc.. Het kan zijn dat je dit sneller doet, omdat jij daar aan toe bent en het kan, maar ook dat je die 90 dagen hard nodig hebt.

In de trajecten is het nog makkelijker om bezig te gaan met doelen en een visie waar je na die tijd wilt staan. Dat kan betekenen dat het hard werken is, maar daar zijn je resultaten ook naar, waardoor je duidelijker weet wie je bent en waar je voor staat. Duidelijker en makkelijker bij jezelf in gevoel kunt blijven en die vaardigheden hebt aangepakt en doorgewerkt die je daarvoor nodig hebt.

Bij de laatste Persoonlijke of Skype Coaching Sessie in het traject kijken we samen hoe jij er voor staat en waar jij nog wat aandacht aan wilt besteden., zodat je dit traject naar tevredenheid kunt afsluiten.

Doordat je een traject loopt, betekend het ook dat het tarief goedkoper kan zijn. Wil je het traject in termijnen betalen, dan kan dat. Meer informatie zie je op de tarieven pagina.