Trajecten

De trajecten zijn specifiek voor de mensen die een stok achter de deur willen hebben en een duidelijk doel voor ogen hebben om op alle vlakken te groeien, ontwikkelen en van lastige stukken af te komen.

 

Welke trajecten zijn er?

In principe zijn er twee trajecten, afhankelijk van wat jij nodig hebt en de doelen die je vooraf wilt stellen:

  • 3x Persoonlijke Sessie incl. 3x Skype Coaching Sessie 2 weken na iedere Persoonlijke Sessie, dus 6 in totaal gedurende maximaal 90 dagen
  • 5x Persoonlijke Sessie incl. 5x Skype Coaching Sessie 2 weken na iedere Persoonlijke Sessie, dus 10 in totaal gedurende maximaal 150 dagen.

 

Voor wie is dit bedoeld?

In principe voor iedereen die dit nodig heeft. Ik richt me in eerste instantie op Spiritueel Hooggevoelige mensen, die vastlopen in het leven/hun gevoelsleven. Vooraf stellen we samen een aantal doelen op, die je wilt halen, bijv. geaard blijven in lastige situaties. Leren aanvoelen wat van mij is en wat van iemand anders. Omgang met energieën, incl. jouw eigen energiesysteem. Afstemmen op je Innerlijk en het opruimen van lastige emotionele of persoonlijke stukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of dat is mogelijk en ik nodig je van harte uit om als je daar werkelijk voor wilt gaan, contact met mij op te nemen voor een GRATIS Intake gesprek met een Kennismaking Sessie

 

Wat is de prijs?

Afhankelijk van het traject staat daar een bedrag voor, welke je terug kunt vinden bij de tarieven. Onder de tarieven kun je ook terugvinden dat alleen bij trajecten in meerdere betalingstermijnen voldaan kan worden. Als je daar voor kiest zal dit vooraf met jou besproken worden.  Aan het einde van het Intake gesprek en de Kennismaking Sessie zal ik je de vraag stellen of jij voor een enkel Persoonlijke Sessie wilt gaan of voor een traject. Ik noem dit nu bewust, zodat je weet wat er gaat komen en vooral geen onverwachte dingen.

De tarieven voor een traject zijn hoger, maar per sessie goedkoper dan een enkel Persoonlijke Sessie incl. Skype Coaching sessie.

 

Wil je meer over de werkwijze weten?

Klik in het menu onder diensten op Werkwijze of op deze zin.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan persoonlijk contact met mij op via de contactpagina. Door vragen stellen, kom je iets te weten en kun je voorkomen dat je het zelf gaat invullen en er misverstanden ontstaan.