Stilte voor de storm

Afgelopen maanden is het rustig geweest op mijn blog. Er was een tijd van bezinning nodig, om te kijken naar vele aspecten in het leven.

Wie ben ik?
Wat wil ik? Doe ik de dingen die ik wil doen?
Wie wil ik helpen en waarmee?
Hoe wil ik mijn leven anders inrichten en hoe kan ik een inspirator zijn, maar ook blijven?

 

meditatie_250Herken je dat?
Dat je af en toe zo’n periode van bezinning nodig hebt? Sommigen noemen dat ‘midlife’ crises. Weer anderen hebben een burn-out. Dat zijn dan momenten dat je jezelf levensvragen stelt. Ik denk ook dat je jezelf regelmatig levensvragen moet stellen. Al was het maar om een vinger aan de pols te houden hoe het er voor staat.

Toch doen we dat niet vaak genoeg, anders zouden we niet steeds weer in bepaalde soort situaties terecht komen. Wat vooral niet betekend dat er geen voortgang in is gekomen. Het gaat alleen niet met de vaart waarin we het vanuit ons ego graag willen.

 

Vragen stellen is dus een must!

Zo voelde ik dat ik een aantal dingen wilde veranderen, niet alleen qua werk, maar ook thuis/prive.

Zakelijk liep het niet rooskleurig, een samenwerking bleek niet zo uit te pakken als we wilden en gedacht hadden. Dat maakte het ook ingewikkelder voor het thuisfront. Mijn beeldhouwen en andere creatieve uitingen bleven uit, het drummen liep even wat minder lekker.

Inmiddels loopt het creatieve deel weer beter en ben ik met een nieuwe samenwerking bezig die vanuit een zelfde insteek loopt.

 

Wat nu?

Ik ben aan een veranderingsslag begonnen waar meer mogelijkheden liggen. In een van mijn laatste nieuwsbrieven had ik al aangegeven dat ik meer online via het internet wilde gaan doen.

Dat gaat ook gebeuren. Iedereen die geregeld op deze site kijkt, ziet dat er soms wat dingen veranderen, o.a. om ook nieuw publiek te trekken. Op dit moment ben ik bezig met een nieuwe website “Thuiskomen bij mezelf”, welke nog niet online beschikbaar is voor het publiek. Als inleiding zullen daarvoor een aantal webinars gegeven worden. Een webinar is een online vorm van een seminar / bijeenkomst waar onder andere trainingen, healingen, meditaties gegeven kunnen gaan worden. Deze webinars zullen komende weken op de planning komen, waar we jou van op de hoogte willen houden. Je kunt je aan het einde van dit artikel inschrijven op een lijst, zodat jij als eerste op de hoogte zal worden gebracht wanneer de webinars gegeven gaan worden en wanneer de nieuwe website online zal komen. Diegene die al op de hoogte worden gebracht via deze site krijgen automatisch bericht

 

leiderschap-gelukMaar het persoonlijke character dan?

De nadruk ligt nog altijd op een persoonlijk (live) contact en zal ik er altijd in houden. Dat betekend dat ik zowel online als persoonlijk contact zal hebben op verschillende manieren die naar voren komen als het gaat spelen. Ook ik zal wat met de tijd mee moeten, zullen we maar zeggen en de verschillende websites zullen daar een hulpmiddel in zijn.

Ik noemde al om online trainingen, healing en meditaties te geven. Omdat het soms sneller kan, efficienter werkt en voor een grotere groep ineens te volgen is. De trainingen wil ik een combinatie van gaan maken, deels persoonlijk bij de aftrap van de training / workshop / seminar en als vervolg ook online te volgen. Afhankelijk van de lengte van de training / workshops etc. kunnen er dan nog meerdere persoonlijke (live) momenten bij komen. Ook dat zal per onderdeel duidelijk gemaakt worden, wanneer het daar de tijd voor is.

 

Dus die stilte voor de storm…

Heeft geleid tot iets nieuws. Net als de veranderingen die op dit moment in de wereld zijn. Het is zo goed voelbaar dat er veranderingen nodig zijn. Dus als je in (energetische) stormachtige tijd zit, blijf dan je focus richten op alleen positieve dingen en niet al het negatieve wat jou blijft afleiden. Alles wat je aandacht geeft, geef je energie, dus gebruik het alsjeblieft voor het goede in jouw leven.

 

Heb je toch nog vragen en of opmerkingen, dan kun je die altijd in de comment-box onder het invulformulier kwijt. Bijv. als je graag een onderwerp voor een healing of een training/workshop behandeld zou willen zien worden.

 

 

Vul in het invulformulier hieronder je naam en e-mail adres in als je op de hoogte wilt blijven van de webinars en de nieuwe website “Thuiskomen bij mezelf”.

Als dank krijg je 2 meditaties die je kunt uitproberen.

Diegene die al op de hoogte worden gebracht via deze site/nieuwsbrief krijgen automatisch bericht. Dan hoef je dus niet onnodig je gegevens in te vullen.

 

Wil je op de hoogte blijven van Thuiskomen bij mezelf

* verplicht invullen
 

Wim Bakker

Comments are closed