Persoonlijke Sessie

Wat kun jij je voorstellen bij een Persoonlijke Sessie?

 

Intake gesprek en Kennismaking Sessie

Afspraken-300x266

In principe kan de werkwijze voor een Persoonlijke Sessie sterk uiteenlopen. Het begint in ieder geval met het maken van een eerste afspraak, als wij elkaar nog niet kennen. De eerste afspraak is een Intake gesprek incl. een Kennismaking Sessie, zodat je

kunt zien of dit iets voor je is en of het tussen ons klikt. Deze eerste sessie heeft een waarde van € 150,- en is voor jou gratis, omdat ik wil dat je wel overwogen een keuze moet kunnen maken.

Vooraf is het vooral goed te benoemen dat ik geen arts ben en als zodanig geen medisch consult zoals in de reguliere gezondheidzorg geef.

 

Persoonlijk Sessie

Een Persoonlijke Sessie kan een combinatie zijn van Coaching en/of een behandeling. De praktijk wijst uit dat in principe met coaching al heel veel te bereiken is en, daar waar nodig, zal een behandeling worden ingezet om geestelijke, fysieke en energetische verstoringen aan te pakken. Ik zal over het algemeen aangeven wat er nodig is om dat te bereiken

 

Inclusief Skype Coaching Sessie

Twee weken na de Persoonlijke Sessie, hebben wij samen een vervolg door middel van een Skype Coaching Sessie. Dit is nodig om je de nodige ondersteuning te bieden om jouw persoonlijke en gevoelsleven maximaal op de rit te krijgen. Dit kan ook niet los gezien worden van de Persoonlijke Sessie. Op deze manier heb je een stok achter de deur, maar ook de mogelijkheid om datgene wat je nog niet begrijpt of kunt doorgronden verder aan te pakken en daar de nodige vragen over kunt stellen.

 

Coaching

Coaching sluit aan op jouw vraag voor ondersteuning. De samenhang tussen delen die in jou leven spelen en om verandering vragen. Veelal deel ik inzichten, zodat je anders naar jezelf / het leven / situaties etc. mag gaan kijken, zodat je daar anders mee om mag gaan en je niet verder hoeven te belasten.

Als Coach zal ik je dus motiveren om het beste uit jezelf te halen, ook als dat even niet mogelijk lijkt. In combinatie met een behandeling valt bijna alles op zijn plaats in de weken er na. Ik zeg “bijna alles”, want je bent een mens met ook enige beperkingen, je kunt niet alles bolwerken, want dat heeft nu eenmaal tijd en inzicht nodig. Dit zeg ik om nu al de realiteit er duidelijk in te zetten. Het succes is afhankelijk hoe gericht jij de verandering in je leven wilt, maar ook in werking zet.

 

Behandeling

energiegeneeskundeAls medium, behandel ik mens en dier, door de oorsprong van geestelijke, fysieke en energetische verstoringen aan te pakken. Soms kan het duidelijk lijken te zijn wat de oorsprong is, terwijl het meer een uitvloeisel / gevolg is van wat eerder heeft plaatsgevonden.

Tijdens de behandeling geef ik vaak aan waar ik mee bezig ben, wat er speelt, wat ik zie of voel. Het kan soms ook zijn dat ik op het moment even niets zeg en meestal kondig ik dat aan, zodat ik zo rustig en direct mogelijk op de verstoring / ziekte / het probleem kan doorwerken.

Wat ik behandel? In principe behandel ik vrij veel, met als insteek de geestelijke bewustwording. Dat kan heel ver gaan, maar het is wel afhankelijk van wat er mogelijk is. Soms kan ik mensen ondersteunen in hun proces tegen kanker, burnout, adhd, psychoses, fybromyalgie etc. Op elk vlak valt verbetering te behalen, ook als dit alleen maar ondersteunend lijkt.

Bovenal is het resultaat altijd dat u zich altijd beter gaat voelen, minder druk op uw schouders, minder vermoeidheid, oude klachten die verdwijnen, soms ook heel even terugkomen omdat de oorsprong er nog niet van opgelost was. Kortom, helder in uw hoofd en helder in uw lijf.

Wil je meer weten, bel dan gerust eens op, zodat je kennis met mij kunt maken en of ik iets voor jou mag en kan betekenen.

 

Duur van de Sessie

De duur van een Persoonlijke Sessie is gemiddeld ongeveer 2,5 / 3 uur. Dat kan bij mij op kantoor/de praktijk zijn,  bij u thuis, maar kan ook bij u in de regio in een praktijkruimte.