Over Venry.org

De video hieronder geeft de lange versie weer, met een aantal inzichten. De tekst onder de video is een korte samenvatting.

 

Mijn naam is Wim Bakker en ik help spiritueel (hoog)gevoeligen bij zichzelf thuiskomen in hun gevoel en zich thuis te laten voelen in de wereld.

 

Waarom wil ik deze groep helpen?

Ik heb als ervaringsdeskundige zelf meegemaakt hoe moeilijk het soms kan zijn om het verschil in je werkelijke gevoel in contrast met de buitenwereld te zien. Het geeft flinke emotionele gevoelens van onmacht, onzekerheid. Dit valt op te lossen door je leven in eigen hand te nemen, en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het de moeite meer dan waard is om jouw eigen leven en het leven te onderzoeken. Mijn klanten kunnen dit allemaal beamen, lees gerust ook de ervaringen.

 

Waarom ben ik gekwalificeerd?

Als ervaringsdeskundige heb ik zelf mijn leven, met hooggevoeligheid en paranormale gaven, in eigen hand genomen en leren onderzoeken. Gebruik makende van mijn heldervoelendheid kan ik zeer diep in-tunen op het diepste gevoel, zeg maar de werkelijke oorsprong van wat er op dat moment speelt op alle lagen bij een mens. Ik breng het geheel tot ontleding en leg dan de multidimensionale puzzel uit, die inzicht/doorzicht en overzicht geeft over de situaties. De technieken die ik daarbij gebruik draag ik dan over, zodat jij er zelf ook gebruik van kunt maken en op dat vlak het gereedschap en de vaardigheid om het te gebruiken gelijk meekrijgt.

 

Waar ga ik heen met deze groep?

Het is mijn missie en visie om ieder jaar minstens 1000 personen, als innerlijk krachtig en meervoudig ontwikkelde en bewuste mensen neer te zetten, die volledig voldaan hun potentieel kunnen benutten.

Let wel: Je innerlijke gevoelsleven is jouw grootste goed, het is te waardevol om het te negeren.

 

Op jouw innerlijke ontwikkeling,

handtekening Wim

 

 

 

 

 

Wim Bakker