Lezingen

Ik geef regelmatig lezingen door het hele land, of het nu gaat om een prive groepje, een kinderopvang, spirituele winkels / verenigingen en zelfs bij kleine tot middelgrote bedrijven.

De onderwerpen zijn uiteenlopend en gaan uiteindelijk over het leven zelf, zoals o.a.:

  • communicatie
  • actieve en assertieve deelname aan processen
  • aanpakken van uitdagingen en mogelijkheden
  • maar ook spirituele stukken met een heldere aardse aanpak

Er is altijd een samenhang tussen de lezing en de processen waar de meeste mensen die bij de lezing aanwezig zijn midden in zitten en die hebben te maken met het leven aangaan zoals het komt. In de meeste van de tijd is het eigenlijk afstemmen op wat er speelt en dat overdragen vanuit de visie hoe het anders kan en mag gaan.

Een niets ontziende houding ten aanzien van mijzelf, situaties en personen zorgen er voor dat verantwoordelijkheden duidelijk gemaakt kunnen worden door het direct aanspreken. Door neutraal en vanuit een grote subjectief vlak te blijven waarnemen is dit mogelijk

De lezingen hebben een interactief karakter om het zo boeiend mogelijk te houden, wat een hoge mate van energie en aandacht vraagt van het publiek. Tijdens de lezingen worden vaak wat oefeningen en/of een meditatie gedaan om de lezing volledig tot zijn recht te laten komen en de aandacht vast te houden.