• Home  / 

Innerlijke Ontwikkeling thema “Wie ben ik en waar sta ik voor?”

Op 18 februari 2014 ga ik weer starten met een blok van 4 avonden……

Het programma heeft als thema:  Wie ben ik en waar sta ik voor?
De vragen en antwoorden die ik van een aantal van jullie terug mocht ontvangen, zijn o.a.de aanleiding voor dit thema en loopt in het verlengde van Innerlijke Ontwikkeling, zoals ik die voorheen gaf. Het is 1 van de grootste levensthema’s in een mensenleven, met de nodige onderdelen en invalshoeken.

 

Deze tijd van sterke veranderingen vraagt om duidelijke antwoorden op die vraag. En sterker nog, die vraag speelt altijd door, in iedere situatie. En dat allemaal om jezelf werkelijk te leren kennen. Te ervaren wat er mogelijk is. Maar ook om te leren aan te gaan en te vertrouwen op je eigen kunnen.
Weten is daarbij niet voldoende, maar de mate waarin je de verandering omzet vanuit de positieve benadering, kijkende naar alleen de mogelijkheden die er zijn.
Dit programma zal ik iedere keer in blokken van 4 bijeenkomsten organiseren. Op die manier kun je dus een blok aanschuiven of even laten gaan.

 

Daarbij zijn minimaal 8 deelnemers nodig, wil dit doorgang kunnen vinden. Dus mocht je nog andere gegadigden kennen, die interesse hebben of waar het eigenlijk bittere noodzaak is om aan te schuiven. Maak ze dan attent op dit bericht en laat ze contact met mij opnemen, telefonisch of via mail.

 

Wanneer gaan we starten?

Het zal op een dinsdagavond 18 februari – 4 maart – 18 maart – 1 april gaan plaatsvinden van 19.30 uur tot 22.00 uur.

 

Waar?

Het adres is Zalencentrum La Fontaine, La Fontaineplein 31, 3446 BX Woerden

Kijk voor de route vanaf station of met de auto op : http://www.zalencentrumlafontaine.nl/zalencentrum/route

 

Wat moet ik meenemen?

Een blocnote met pen, een portie goede moed en een hele grote bak met frisse openheid die zal leiden tot de verandering die je wilt in jouw leven.

 

Wat zijn de kosten?

De prijs is € 100,- per 4 bijeenkomsten, dat is inclusief 21% BTW, zonder bijkomende kosten

 • Je krijgt daar de 4 bijeenkomsten voor, inclusief een kopje koffie of thee.
 • Dezelfde werkwijzen zoals voorheen, interactief met vaak verrassende effecten en ook de meditaties als rustpunt.
 • Je zult de samenhang ontdekken, waarom je op bepaalde vlakken niet verder komt en/of steeds blijft vastlopen, maar ook om de verandering in te zetten.
 • Je leert de werkelijkheid te onderscheiden, zoals wat bij jou thuishoort en wat bij een ander, hoe om te gaan met… en verantwoordelijkheid te nemen
 • Ik zal je daarnaast, op jouw aangeven, tussendoor telefonisch of via Skype coachen / ondersteunen. (wil je dit niet, geen punt)
 • En je gaat belangrijke stappen nemen om dit jaar je doorbraken te maken.

 

Wat na dit blok van 4 bijeenkomsten?

Dan kan er een vervolgblok ingezet worden. Dat is deels afhankelijk, waar jullie behoefte aan is, maar ook of er minimaal 8 deelnemers zijn. Er is in ieder geval genoeg materiaal om een jaar vooruit te komen, zeker als je de nodige doorbraken wilt gaan maken.

Aan het einde van de derde bijeenkomst kijken we of er nog een volgend blok ingezet gaat worden. Het kan zijn dat we gezamenlijk besluiten dat er na de laatste bijeenkomst 2 weken geen bijeenkomst is, voordat het volgende blok start.

 

Voorbereiding?
Voor zover jij je kunt voorbereiden, kun je de blog https://www.venry.org/wie-ben-ik-en-waar-sta-ik-voor nog eens lezen en op je gevoel laten inwerken.

Ja, ik wil meedoen aan dit blok, hoe kan ik mij opgeven?

 • Reageer s.v.p. uiterlijk donderdag 6 februari 2014 zondag 9 februari 2014 donderdag 13 februari 17:00 uur middels een bericht via de contactpagina. Middels mail en een telefoontje bleek dat er nog interesse was om deel te nemen, vandaar de aangepaste datum.
 • Geef aan dat je wilt meedoen, met je naam, adres, woonplaats gegevens en de startdatum.
 • Als er genoeg deelnemers zijn, geef ik middels een mailbericht aan dat je het bedrag over kunt maken op mijn zakelijke rekeningnummer
 • Zodra dat bedrag binnen is, staat je deelname vast.
 • Heb je nog vragen, stel ze dan. Een vragend mens kan geholpen worden!! Durf ook te vragen, je hebt niets te verliezen, alleen je eigen waardigheid.

[CountDown id=1 width=350 custom_widget=1 containerx=0 containerxy=0 imagebackground=true reflection=true year=2014 month=2 day=13 hours=16 minute=59 textunder=true color=dark]

 

Groet vanuit Alle Liefde Die Is … en op jouw Innerlijke Ontwikkeling…

Wim Bakker