Ik heb jouw hulp nodig….

In deze tijden van grote verandering, persoonlijk, maar ook in economische opzichten, maken we onze keuzes op andere gronden. Daar waar we eerst nog voor de buitenkant gingen, komen nu de veranderingen om ons heen dat we steeds bewuster worden, maar ook zijn van ons innerlijke gevoel. Dus wat het met ons gevoelsleven doet, maar ook dat ons gevoelsleven vraagt om veranderingen.

Tegelijkertijd worden heel veel zaken duurder, zorgverzekering worden vaak duurder, maar de vergoedingen worden alleen maar minder. We kijken dan anders naar de waarde van de dingen zoals ze waren, maar ook naar hoe ze nu zijn.

 

Luchtige vraagVoorbeeldje: Als je jaren terug de keuze had tussen bijvoorbeeld een abonnement op de zonnebank of een workshop Meditatie als Hulpmiddel, dan koos je misschien eerder voor een abonnement op de zonnebank. Terwijl je de workshop misschien wel harder nodig had. Nu zou je misschien een andere keuze maken.

 

Ander voorbeeldje: Stel, je hebt verschillende geestelijke/persoonlijke verstoringen en/of fysieke klachten. Je weet dat je bijvoorbeeld met een coach of een consult bij een medium werkelijk vooruit kunt komen, maar je krijgt daar geen vergoeding voor vanuit je ziektekostenverzekering. Je bent bij de huisarts geweest en die biedt een doorverwijzing naar psychiater / psycholoog etc. en/of pillen aan, maar dat heeft tot nu toe niet mogen baten. Welke keuze zou jij nu dan maken?

 

Nu heb ik jouw hulp dus nodig….

Ik heb een aantal vragen voor je?

Ik heb een aantal vragen voor je?

Ik heb een aantal vragen voor je, waarvan ik graag van jou zou horen, waar je voor zou kiezen en waarom. Schrijf hieronder dit artikel je antwoorden op de onderstaande vragen. Als dank daarvoor, geef ik je een op jouw antwoord aangepast bedankje. Vergeet dus niet jouw e-mail adres te vermelden, zodat ik je dat persoonlijk (lees via mail) kan melden.

 
1. Als je vastloopt in je gevoelsleven als hooggevoelig persoon, zou je dan:

  • Een consult bij een coach / medium aangaan, die je werkelijk kan helpen

  • Naar de huisarts (blijven) gaan

  • Een workshop volgen, zodat je er zelf mee om leert gaan

 

    Welke kies je dan en om welke reden?

 

2. Zou je dezelfde keus maken als je minder te besteden hebt?

 

3. Als je de mogelijkheid krijgt om in eigen omgeving met bekenden/vrienden in een kleine groep een workshop te volgen tegen een lager bedrag dan een workshop in een zaal? Zou je dan nog dezelfde keus maken? Hoe groot mag die groep dan maximaal zijn van jou?

 

Alvast bedankt voor jou hulp en antwoorden en hopelijk kan ik jou ook eens van dienst zijn.

 

Wim Bakker

Comments are closed