Gratis Intake Gesprek

 

met je handen in het haarHerken je dit?

  • Je hebt regelmatig last van onrust, emoties, malen, fysieke klachten?
  • Je voelt je vaak doodmoe en zwaar belast?
  • Je pikt heel veel energie op van andere mensen of op plekken waar je komt?
  • Je bent enorm gevoelig en hebt moeite om daar mee om te gaan in het dagelijkse leven?
  • Je hebt moeite om jezelf in deze wereld thuis te voelen?
  • Je zou wel graag een energetische behandeling willen uitproberen?
  • Je weet niet of de energetische behandeling iets voor jou kan betekenen?

 

 

Dan bied ik je nu de kans om daar verandering in te brengen.

Jij krijgt van mij een gratis Intake gesprek met een Kennismaking Sessie, zodat je kunt zien en voelen of dit iets is waarmee jij geholpen kan worden.

 
DE-duim
Waarom?

Dagelijks kom ik mensen tegen die wel graag ondersteuning en hulp willen, maar om verschillende redenen geen werk van maken. Ik voel en zie ze worstelen met het leven, zoals ik dat zelf ooit ook heb gekend. Zelf heb ik daar verandering in kunnen brengen. Ik wil jou graag laten zien/voelen, dat jij dit ook kunt ervaren , zonder dat het iets kost. Is dat jouw tijd waard? Ik vind van wel. Ik zal het nog anders zeggen: Jij bent het waard om die verandering in je leven te kunnen gaan ervaren.

 

 

Interesse?

BEL MIJ OP: 0 6 – 5 3 5 7 1 2 0 2 en maak een afspraak!!!