Ervaringen

Positive-feedbackHieronder kun je de ervaringen / aanbevelingen lezen van enkele van mijn klanten/deelnemers workshops.

Wil jij zelf een ervaring delen? Dat kan door op deze regel te klikken.

 

 

Langdurige begeleiding bij mijn hsp/ heldervoelendheid

Niet zozeer heeft mijn reactie betrekking op een Workshop,
dan wel op een langdurige begeleiding bij mijn hsp/ heldervoelendheid
Zonder deze begeleiding van Wim, die zo wel met humor gepaard ging,
maar ook geregeld met een wat strengere benadering , kan ik gerust zeggen,
dat ik het niet gered had.
Vele, vele inzichten en meer hielpen mij mijn gave ” onder de knie
te krijgen “
Het was soms bepaald geen makkelijke weg, maar meer dan de moeite waard
Nu ben ik al een tijd zo ver dat ik behoorlijk op mezelf kan staan, maar toch..
verlang ik soms terug naar die periode dat ik even kon ” buurten ” en mijn vragen kon stellen
en dan weer inzichten kreeg
Dit voelde veilig en fijn
Ook zal ik niet vergeten hoe mijn hond verschillende keren na een inzinking gekregen te hebben
weer als een jonge hond rond rende na een behandeling van Wim.
Kortom, mijn dank ik groot voor de rest van mijn leven!
Anke Korsten

Indrukwekkende kalmte en rust diep in mij

Ik heb me de hele avond en dag na onze sessie heel erg vreemd gevoeld: enerzijds voelde ik een indrukwekkende kalmte en rust diep in mij, anderzijds voelde ik dat ik “anders” in mijn vel stak en daar overduidelijk aan moest wennen. Het was zalig om niet meer de paniek en angst te voelen, niet meer met mezelf in gevecht te zijn, maar die diepe kalmte daarvoor in de plaats te voelen. Het voelde, hoe vreemd ook, toch ook gewoon heel vertrouwd in en met mezelf. Ik was nog steeds Sandra, maar toch ook anders. Eindelijk zoals het hoorde. Sindsdien voel ik me zoveel zekerder in en over mijzelf. En wat zo ontzettend heerlijk is: ik heb ineens veel meer ruimte, tijd en energie om creatief te zijn. Ik pik ineens momenten tussendoor, en in plaats van alleen maar ideeën te krijgen en die niet echt tot uitvoering te brengen voer ik nu vooral gewoon lekker uit. Bij de therapie ervaar ik ineens dat ik er klaar mee ben, en heb aangegeven te stoppen. Tot ieders instemming overigens!

S. van Dijk

Lifechanging

Fijne workshop gehad Wim! Bijzonder, lifechanging. Mijn perceptie zal nooit meer hetzelfde zijn, evenals mijn gevoel verstoken te zijn van mijzelf, of niet de moeite waard te zijn…Heel veel liefs, en héél veel dank. Je bent een eigenwijze kneiter, maar Innerlijk vooral een mooi mens! X

Eef van der Zanden

Ik kom sneller tot mijzelf

Na twee weken merk ik veel verschil met de tijd vóór de workshop. Het moet idd wel goed bijgehouden worden, dus vaker neem ik de tijd voor mezelf, al is het soms nog net niet genoeg. Wel merk ik dat ik situaties beter ga overzien, dus minder verstrikkingen in mijn emoties, wat fijn is voor mij zowel als voor mijn gezin. Het allergrootste verschil vind ik dat er ‘bakken met licht doorkomen’ sindsdien, waardoor ik véél eerder weer ‘tot mezelf kom’/ mezelf tot de orde kan roepen, waardoor de donkerte véél minder grip heeft,en dat vind ik nog wel de grootste weldaad voor mijn Ziel en mijn ‘mens zijn’. Als er een herhaling komt, count me inn! Knuf Eef.

Eef van der Zanden

Intense healing en meditatie

Tijdens een intense healing en meditatie gisteren ben ik heel erg opgelucht en bij mezelf, zo fijn! Ik ben zo dankbaar en trots dat dit kan en mag! Wim Bakker you rock!

Heleen de Graaf-Koole

De workshop Innerlijke Afstemming bij mij thuis

Erg leuk vond ik het dat ik wat vrienden kennis kon laten maken met Wim en zijn werkwijze. Het werd een gezellige , leerzame & zeker weten hele waardevolle dag , met een lach en een traan en veel warmte voor elkaar. Een terrasje is leuk, een dagje shoppen is leuk, maar een dagje Workshop levert iets blijvends op! Niet twijfelen, gewoon doen! Wim, bedankt !

Anke Korsten
Massagepraktijk Xenia

Inzichten

Ha Wim,
Het was zaterdag weer super, wat waren we toe aan je zaalhealing en je inzichten.Thankxxx

Jacky van Dijk

Innerlijke afstemming

De workshop innerlijke afstemming van 29-08-2014 is mij bijzonder goed bevallen. Ik was er nog niet helemaal en had nog wat vragen en heb ik Wim voor gebeld en ben ik bijzonder goed begeleid. Een afspraak maken met Wim om zo’n workshop bij te wonen is zeker een aanrader om dichter bij jezelf te komen.

René van Vliet

Na heel wat flinke problemen

Na heel wat flinke problemen met onze oudste zoon,met Wim contact opgenomen.hij heeft onze zoon weer bijgestuurd en wij zagen hem echt veranderen,ging weer buiten spelen,sporten ed .en in tijden van paniek bij onze zoon weer contact gehad met Wim en bracht hij onze zoon weer rust toe. Dankzij Wim hebben wij onze zoon weer terug en zit hij weer lekker in zijn vel en kijkt weer positief tegen het leven aan.kortom nogmaals dank je wel Wim,je bent een bijzondere man.

Ingrid Wouters

Beter bij mijzelf blijven

Ik wilde je graag laten weten dat ik steeds meer dingen doe, die ik vanuit mijzelf wil doen. Ik neem niet meer teveel van een ander op mijn schouders, wat eigenlijk al niet van mij was. Voorheen als ik ergens was en ik teveel bij me binnen liet komen, begon ik te boeren, om de lading die het had af te reageren, en dat is zo goed als over. Die workshop Innerlijke Afstemming heeft daar echt heel erg aan bijgedragen.

Daarnaast ben ik weer lange autoritten aan het maken, ben dan minder moe dan voorheen en ook weer sneller opgeladen, dus dat is een enorme winst voor mij. Ik voel duidelijker aan als ik mijn rust moet nemen, dan neem ik ook mijn rust. En een belangrijke is dat ik steeds minder Cortison gebruik, maar eigenlijk ondanks dat, niet extra hoef in te nemen bij extra inspanning. Waar ik voorheen extra Cortison innam, ben ik op jouw verzoek gaan luisteren naar mijn gevoel en eerst een Dextro (druivesuiker) te gebruiken als het lijkt dat ik extra Cortison nodig heb. Dat werkt enorm goed, want eigenlijk hoef ik nooit extra Cortison te nemen.

Dus wat dat betreft kan ik meer helder nadenken, beter bij mijzelf blijven en is er minder vertroebeling in mijn gedachten. Deze positieve dingen wilde ik met je delen.

Tinie Ravensbergen