Energetische Reiniging

Wat is een Energetische Reiniging?

Als we smerig of bezweet zijn, nemen we een douche. Als ons huis vies is of stoffig, dan gaan we stofzuigen, wassen de ramen, soppen we de gang / wc en douche.  Zo kun je dat ook zien op een energetische manier, alleen zien we als mens die energie niet. Maar voelen doe je dat des te meer. Dus als je ergens bent en het voelt niet goed, kan dat zomaar zo zijn dat die plaats / ruimte / gebouw / gebied energetisch verontreinigd / verstoord is.

Omdat een energetische verstoring meerdere oorsprongen heeft, is het altijd raadzaam een medium in te schakelen, die een goede naam op dit gebied heeft of voor jouw goed aanvoelt. Ook als je zelf al een stuk van de verstoring kunt duiden, kan het zijn dat je niet altijd ziet of voelt of het oppervlakkig is, zeer zwaar of dat jij je in een “wespennest” begeeft en dan druk ik mij nog vrij mild uit.

 

Wat moet ik me voorstellen bij energetische verstoringen?

zwaar weer op komstEen energetische verstoring geeft aan dat een plaats, een ruimte, gebouw, gebied energetische verstoord is en je kunt dat voelen als jij daar ter plekken bent. Het voelt er zwaar, je krijgt misschien een misselijk gevoel, kan met hoofdpijn samengaan, alsof je een enorme last / druk op je voelt, soms zelfs het gevoel alsof je keel dichtgeknepen wordt.

Bij energetische verstoringen / verontreiniging kun je onder andere denken aan:

  • Wateraders, aardstralen etc.
  • Energie van gebeurtenissen uit het verleden die zijn blijven hangen
  • Vastlopende / ophopende energiestromen in de aarde
  • Meestal een negatieve uitwerking op je geestelijke en fysieke gestel
  • Overleden personen die het aardse leven niet los kunnen laten
  • maar ook elektrosmog of andersoortige straling

Door de jaren heen, heb ik ervaren dat mensen geestelijk en fysiek zware verstoringen/ klachten hebben gekregen, die niet door reguliere geneeskunde op te sporen, dan wel op te lossen is. Laat je niet met een kluitje in het riet wegsturen door een arts, psycholoog, psychiater etc. dat het tussen je oren zit. Als je open staat voor een oplossing, zoek dan advies bij een medium die zich er onder andere op heeft toegelegd om dit soort verstoringen weg te nemen. Je bent hier op deze site dus je hebt er al 1 gevonden.

 

Een huis gekocht of je krijgt het niet verkocht?

Je hebt een huis gekocht? Of je krijgt je huis misschien zelfs niet verkocht. Voelt het er niet goed, of blijf je ter plekke nare gevoelens oppikken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

 

En nu dan?

telefoonbw28Neem gerust eens contact met mij op om te kijken of de energetische verstoringen gereinigd moeten worden. Ik stel mij op afstand in op de genoemde plek, plaats, ruimte, gebied, gebouw en op jouw. Dan bekijk ik hoe dit op elkaar doorwerkt en hoe dit opgelost kan worden. Het kan misschien ook zo zijn dat jij moet leren omgaan met je hooggevoeligheid. Voor beiden ben je in ieder geval op het goede adres.

In principe zal ik voor een energetische reiniging een afspraak ter plekke van de verstoring maken.

 

Een afspraak gemaakt

Zodra de afspraak is gemaakt, kunnen er al veranderingen in werking treden. Bij hevige verstoringen zet ik op afstand al het nodige in werking. Dat is gebaseerd op positieve gedachtekracht en energie.

Wanneer u kleine kinderen heeft kan het zijn dat het beter voor hun is dat zij op het moment van de energetische reiniging niet thuis zijn.

In vrij zware gevallen, kom ik samen met een vriend of gevorderde cursist van mij. Daar betaald u zoals het nu staat niets extra’s voor. Ik zal zoveel mogelijk doorgeven of er iemand mee komt, maar u mag er ook gerust naar vragen.

 

Nazorg

Zodra de energetische reiniging heeft plaatsgevonden, blijft dit de weken er na nog doorwerken. Het kan echter zo zijn, dat dit nog bijgestuurd moet worden, lees verder in werking (door)gezet mag worden om verder op te lossen. Klik hier om daar meer over te lezen.