Compassie en wat doe je daar mee

 

Compassie en wat doe je daar mee?

Je hebt de video net bekeken en de vraag is: Heeft het onderwerp je geraakt? Maar nog meer wat ga jij er nu mee doen? En dat meen ik ook werkelijk. Compassie, kun je wel hebben, maar als je er niets mee doet, wat kun je daar dan mee ? In de video heb ik vanuit mij een aanbieding gedaan, wat een win-win-win situatie is. Maar ik heb ook een alternatief aangedragen, wat op zich ook een heel leuk idee is. Denk je maar eens in hoe blij je die ander er mee kan maken, terwijl het eigenlijk maar een klein gebaar is. En dat is precies waar het om gaat. Laat het zien, dat het je raakt en help de ander een klein beetje.

 

Wat ga jij nu doen?

Heb je al een idee? Ik wil heel graag van je horen als je een leuke variant hebt bedacht. Laat dat hieronder bij de reacties weten, want hoe meer je deelt…..hoe meer je geeft.

 

Mijn aanbieding is:

  • 2 sessies van ieder 1 uur en 15 minuten van €187,50  voor € 75,-
  • De sessies kunnen alleen persoonlijk plaatsvinden
  • Dat betekend dat jij 1 sessie van 1 uur en 15 minuten krijgt, voor de prijs van 1 uur
  • Dat jij iemand aandraagt, die jij kent die je werkelijk graag wilt helpen, maar die niet de betaalcapaciteit heeft om dit zelf te bekostigen. Deze persoon krijgt door jouw aandragen eenzelfde sessie van 1 uur en 15 minuten, waar hij/zij en jij niets extra’s voor hoeft te betalen (uitgezondering voor evt. voorrijkosten, zie onder voorwaarden).

 

Hoe werkt het?

Je hebt iemand die jij wel wilt helpen en die openstaat om vanuit een spirituele / holistische benadering  geholpen te worden en legt de aanbieding aan hem/ haar voor. Als hij / zij akkoord gaat neem dan contact met mij op via de contactpagina. Bij mijn voorkeur, verloopt het contact uitsluitend via het aangegeven telefoonnummer. Ben ik niet in de gelegenheid om op te nemen, spreek dan je bericht in, zodat ik je zo spoedig mogelijk kan terugbellen. Niet ingesproken, betekend geen interesse.

Heb jij of de ander nog bedenkingen, lees dan ook eens de andere blog artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn e-book “In 7 stappen terug naar jezelf”.

 

Voorwaarden:

  • Diegene die jij aandraagt heeft geen betaalcapaciteit om een sessie bij mij te doen. Ik zal dit checken om het eerlijk te laten verlopen. Geen medewerking aan de check, dan vervalt de aanbieding voor allebei (tenzij je iemand anders hebt, die wel wil meewerken).
  • De aanbieding is alleen geldig voor de onderstaande duur. Zodra de teller op NUL staat, kun je geen gebruik meer maken van de aanbieding en gelden voor iedereen de standaardtarieven.
  • Je kunt meerdere keren gebruik maken van de aanbieding. Dat mag in meerder losse sessies, waar je iedere keer iemand anders aandraagt. Maar ook bijvoorbeeld 1 sessie van 2,5 uur die je betaald en daarvoor krijgt de andere persoon hetzelfde als jij of 2 personen elk 1 uur en 15 minuten.
  • Persoonlijke sessie vinden plaats op een locatie bij mij in de buurt/thuis, bij jou thuis of bij diegene die jij aandraagt thuis.
  • Voor persoonlijke sessies bij jouw of de ander thuis  gelden voorrijkosten, zoals onder tarieven is aangegeven.

 

Deze aanbieding is geldig in de zomervakantie en dat is in principe vanaf nu tot 28 augustus 2015 en verloopt over:

[CountDown id=1 width=650 custom_widget=1 containerx=0 containerxy=0 imagebackground=true reflection=false year=2015 month=8 day=28 hours=23 minute=59 textunder=true color=dark]

 

Zo, dit was mijn eerste VLOG. Vond je het leuk en bevalt het op deze manier? Ik vond het in ieder geval leuk om te maken. Geef alsjeblieft hieronder in de reacties een commentaar en als je een vraag hebt, kun je die er gerust bij zetten.

 

 

Wim Bakker